Cursus EPA-W – 20, 24 en 26 augustus

Op 20, 24 en 26 augustus 2015 organiseert Duurzaam Energieloket een EPA-W opleiding.

Voor wie?

De training EPA-W is bedoeld voor opzichters, (verhuur)makelaars en EPA-adviseurs die zelfstandig opnames willen uitvoeren. Met name voor opzichters bij woningcorporaties, die energielabels gaan uitschrijven is de cursus EPA-W uitermate geschikt. Tevens kunnen deelnemers aan de training EPA-W werkzaam zijn bij bijvoorbeeld gemeenten, bouwkundig adviesbureaus, ingenieursbureaus, installatiebureaus of makelaarskantoren.

Kosten

€ 600 excl BTW,  incl koffie thee en lunch voor aangesloten partijen (€ 750 voor niet aangesloten leden)

Locatie

Werengouw 87B, 1024 NN, Amsterdam

Docent

Luis de Freitas

Programma

De eerste twee dagen van de training zijn gereserveerd voor het technisch inhoudelijke gedeelte. Dag drie richt zich op softwaretraining en de voorbereiding op het staatsexamen ISSO: voor de cursus heeft u de ISSO 82, 1 (laatste versie) nodig. Deze kunt u bestellen via dezelink. De rest van het cursusmateriaal wordt verzorgt door de docent (BRL 0.0, 0.1 en 0.2 en VABI cursuslicentie)

Wat kunt u na de training

Na de training bent u in staat om: •    De Cito  EPA-W staats examen te doen. •    Zelfstandig EPA adviezen uit te voeren. •    Energieprestatiecertificaten te verstrekken.

Verplicht staatsexamen EPA

U mag pas als officieel erkend EPA-W adviseur aan de slag nadat het staatsexamen EPA-W is afgelegd (deel 1 voor de EPA-W opnemer en deel 1+2 voor de EPA-W adviseur). Tijdens de training EPA-W bereiden wij u voor op dit staatsexamen*. *Voor de data waarop het staatsexamen wordt afgenomen verwijzen wij u naar de site van Cito

Aanmelden