FedEC lanceert website voor EPA-U

FedEC heeft een website gelanceerd onder de naam EPA-Adviesplatform. De website informeert EPA-U adviseurs over methoden voor het maken van een energielabel voor utiliteitsgebouwen. De website www.epa-adviesplatform.nl is vanaf afgelopen donderdag 17 december live. De website is een initiatief van FedEC en ontwikkeld door Webvalue. Het platform is bedoeld om EPA-U adviseurs te informeren over de bestaande opnamemethodiek voor utiliteitsgebouwen. Daarnaast voorziet de website de al bestaande opnamemethodiek van toevoegingen, tips en aandachtspunten. Deze toevoegingen zijn als tekst met een blauw lettertype toegevoegd op de website. Ervaren EPA-U adviseurs zijn verantwoordelijk geweest voor deze toevoegingen, tips en aandachtspunten. Overige functies Naast de opnamemethodiek biedt de website ook:
  • gecategoriseerde veel gestelde vragen (FAQ’s)
  • de optie om een vraag te stellen aan een groep experts (deze groep experts bestaat uit; een afgevaardigde van ISSO, een afgevaardigde van een CI en een actieve EPA-U adviseur)
  • relevante nieuws- en agenda-items
  • relevante downloads
Opvolger PLEIO Het EPA-adviesplatform is de opvolger van de website voor energielabel utiliteitsbouw online (PLEIO). Op het platform is informatie over het EPA-U label te vinden. Tevens is het platform een aanspreekpunt voor EPA-U adviseurs die een vraag hebben over de opnamemethodiek. Het platform heeft content hergebruikt van de elabelinfo.nl zoals de opnamemethodiek en toevoegingen, tips en aandachtspunten voor en door ervaren EPA-U adviseurs. Elabelinfo.nl onderdeel utiliteit is nog tot en met februari 2016 toegankelijk. Maak uw account aan FedEC nodigt gecertificeerde EPA-U adviseurs uit om een account aan te maken om zo de voordelen en informatie te ontdekken die het platform biedt. Ga hiervoor naar www.epa-adviesplatform.nl.