Groene Grachten Festival -14 september

Twitter_WEB-banner_SBP_28082014 De Groene Grachten is een initiatief van Wubbo Ockels en zet zich in om Amsterdam en de rest van Nederland duurzaam te maken. In 2012 is men begonnen om Amsterdamse grachtenpanden duurzaam te maken. “Want als het hier op de grachten kan, dan kan het overal!”, aldus Wubbo Ockels. 

Op zondag 14 september 2014 kleurt de Westergasfabriek groen als startpunt van de Amsterdam Solar Boat Parade! Dit event laat zien wat de toekomst is op het gebied van duurzaamheid en dat deze toekomst dichter bij is dan je denkt. Zo is de Amsterdam Solar Boat Parade hét groene event van Amsterdam! Beleef zelf hoe stil en wendbaar futuristische zonneboten door de historische grachten van Amsterdam varen, maak een testrit in elektrisch vervoer op ons Groen Circuit, laat je verassen door duurzame innovaties op het Plein van de Toekomst en ervaar dat duurzaamheid niet minder, maar anders en juist veel leuker is!

Duurzaam Energieloket staat er met een kraam en beantwoord graag al uw vragen over duurzaamheid en energiebesparing van uw woning of gebouw

Locatie: Westergasfabriek, Polonceaukade 27 1014 DA Amsterdam Tijden: 13.00-18.00