NTA 8800 EPA-U/B voorbereiding aanvullend examen 19&26 oktober

Duurzaam Energieloket organiseert een aantal cursusdagen voor vakbekwame EPA-U adviseurs die na 1 januari 2021 willen doorgaan met het uitbrengen van labels binnen de nieuwe NTA 8800. De opleiding EP-U/B bereidt bestaande EPA-U adviseurs voor  op het landelijk aanvullend examen EP-U/B (Energieprestatie Utiliteit Basismethode).

Voor wie: vakbekwame EPA-U adviseurs.

Programma: Tijdens deze opleiding zetten we voor u alle gewijzigde en nieuwe onderwerpen op een rij. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van kwaliteitsverklaringen, energieprestatieindicatoren en BENG. U leert wanneer de basisopname en de detailopname gebruikt worden en ontvangt daarnaast nauwgezette informatie over gegevensbepaling van ruimteverwarming en -koeling, warmtapwaterbereiding en ventilatie.

Na de training: Na het volgen van deze opleiding bent u op de hoogte van alle veranderingen in het nieuwe opnameprotocol. U bent voorbereid op het landelijk Aanvullend examen EP-U/B. U kunt zelfstandig de energieprestatie van bestaande utiliteitsgebouwen vaststellen volgens de nieuwe basisopnamemethodiekNa het behalen van het examen kunt u na 1 januari 2021 uw werk blijven uitvoeren als vakbekwaam EP-U/B adviseur.

Wanneer:

Een cursus duurt 2 dagen. 

  • 19 & 26 oktober

Benodigdheden

Laptop.
ISSO 75.1 Energieprestatie Utiliteitsgebouwen (methode 2020). Deze kunt u aanschaffen via deze link.
U krijgt van ons beschikking over de cursuslicentie (VABI).

Kosten:

  • Aangesloten adviseurs: € 650
  • Niet aangesloten adviseurs: € 750

Waar:

Afhankelijk van het aantal deelnemers. Wordt nader bepaald.

Aanvullend examen EP-U/B

Het aanvullende examen kunt u hier reserveren.

Aanmelden:

    Uw bericht (Graag cursusoptie vermelden EPA-W 16/23 sep, 6/7 juli of EPA-U 19/26 okt)