Verdiepingssessie Haarlemse VvE’s 17 december

VvE Duurzaamheidsloket organiseert in samenwerking met de Huizenaanpak een verdiepingssessie voor Haarlemse VvE’s. Een aantal VvE’s heeft de afgelopen periode een energie maatwerkadvies van het Duurzaam Energieloket ontvangen, andere VvE’s zijn op een van onze informatiebijeenkomst geweest en weer anderen hebben al eerste stappen gezet richting het nemen van maatregelen.  Gemene deler is dat veel VvE’s al op een of andere manier bezig zijn met  verduurzaming en energietransitie.

Omdat de ontwikkelingen snel gaan en omdat wij VvE’s graag verder op weg willen helpen organiseren wij een speciale VvE verdiepingssessie met een aansluitende lunch op maandag 17 december van 10:30 tot 13:30

Het programma zal er als volgt uitzien:

  1. Welkom
  2. Verhaal uit de praktijk – VvE de Koch – voorzitter René Reeuwijk en Gerard Kooij van Univeste nemen u graag mee in het verduurzamingsverhaal van VvE de Koch en vertellen hoe zij knelpunten hebben aangepakt en opgelost.
  3. De Energietransitie is in volle gang. Op het gebied van verduurzaming zijn er tal van innovaties. Henk Seinen van Seinenergie vertelt u graag wat over de nieuwste ontwikkelingen die Nul op de Meter voor VvE’s mogelijk maken.
  4. De VvE Energiebespaarlening maakt het voor VvE’s mogelijk om de benodigde financiering voor hun duurzaamheidsplannen mogelijk te maken. Fiona Hamberg van SVN vertelt u hier graag meer over.
  5. Interactieve discussieronde- Graag horen we van u waar u tegen aan loopt, wat de knelpunten zijn, waar u meer hulp bij nodig heeft of wat uw vragen zijn. Doel is om allemaal weer wat wijzer aan de lunch te beginnen.
  6. Gezamenlijke lunch

Locatie: Seinwezen, Kinderhuissingel 1D, 2013 AS Haarlem 

Datum: 17 december 2018 10:30 tot 13:30

Wij hopen u te mogen ontvangen op deze inspirerende ochtend.

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via onderstaand contactformulier.

    Hierbij meld ik mij aan voor de verdiepingssessie voor VvE's op 17 december van 10:30 tot 13:30.
    Locatie: Seinwezen, Kinderhuissingel 1D, 2013 AS Haarlem