Onze opleidingen

Het Duurzaam Energieloket organiseert opleidingen EPA-W en EPA-U voor particulieren en bedrijven. Wij organiseren EPA-W en EPA-U cursussen, EPA-W opfriscursussen, cursussen maatwerkadvies voor EPA-W, EPA-U en VvE en cursussen installatietechniek. Ook begeleiden wij adviseurs in het veld.

Eerstvolgende cursussen

EPA-W opfriscursus 2018 23 oktober.

Eerstvolgende EPA-W cursus 2018 12, 13 en 14 november.

EPA-W opfriscursus 2018 21 november.

Eerstvolgende EPA-U cursus 2018 27, 28 en 29 november.

EPA-W opfriscursus 2018 19 december.

Voor wie zijn onze trainingen?
Onze EPA trainingen zijn bedoeld voor zowel de beginnende adviseur die zich wil vestigen als voor de ervaren adviseur die zijn of haar kennis op het gebied van EPA-W of EPA-U wil uitbreiden.

EPA-W en EPA-U training
De EPA-W en de EPA-U trainingen zijn verdeeld over drie dagen. De eerste twee dagen van de training zijn gereserveerd voor het technisch inhoudelijke gedeelte. Dag drie richt zich op softwaretraining en de voorbereiding op het staatsexamen

Na de training is het mogelijk om in een praktijkperiode van enkele weken verder begeleid te worden. U wordt dan gekoppeld aan een senior adviseur van het Duurzaam Energieloket. De cursus is een voorbereiding op het CITO-examen. U dient zich hiervoor bij CITO aan te melden.

Wat kunt u na de training?
Na de training bent u in staat om:

  • De Cito EPA-W staats examen te doen
  • Zelfstandig EPA adviezen uit te voeren
  • Energieprestatiecertificaten te verstrekken

Hoeveel kost de training?

Cursussen EPA-W / EPA-U aangesloten bij DE loket niet aangesloten bij DE loket
EPA-W driedaagse cursus € 650 € 750
EPA-U driedaagse cursus € 650 € 750
Ben ik automatisch aangesloten bij het DE Loket nadat ik de training heb gevolgd?
U heeft de mogelijkheid om u aan te sluiten bij het DE loket. Na acceptatie door DE Loket heeft u de mogelijkheid om uw praktijkperiode bij ons te lopen en als DE Loket adviseur aan de slag te gaan.